TONNIKALAPASTAVUOKA

 

Helppo ja nopea uunipastavuoka, johon ei tarvitse keittää pastaa etukäteen. 

TONNIKAKAPASTAVUOKA 4-6:lle

1 sipuli
2 tölkkiä tonnikalaa öljyssä
500 g paseerattua tomaattia
1 dl vettä
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl suolaa
3 rkl makeaa chilikastiketta
250 g pastaa 
175 g juustoraastetta, josta puolet ripotellaan vuoan päälle
2,5 dl ruokakermaa

1. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä. Lisää tonnikalat öljyineen, paseerattu tomaatti, vesi (tomaattitölkin huuhteluvettä) ja mausteet. Kuumenna seos.
2. Kaada makaronit uunivuokaan, sekoita joukkoon tomaattikastike.
3. Sekoita joukkoon puolet juustoraasteesta ja ruokakerma.
4. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
5. Paista 175 C, uunin alatasolla 45 min.

Kommentit