NAKKIKEITTO

 

Helppo ja maistuva arkiruoka koko perheelle.

NAKKIKEITTO 3:lle

1 l vettä
2 kasvisliemikuutiota
2 laakerinlehteä
10 kokonaista maustepippuria
500 g perunoita
1 porkkana
2 rkl sinappia
1 pkt (280 g) nakkeja

1. Laita vesi kiehumaan. Lisää kattilaan kasvisliemikuutiot, laakerinlehdet ja maustepippurit.
2. Kuori ja pilko perunat ja porkkana ja laita ne kiehumaan kasvisliemeen. Keitä, kunnes peruna-ja porkkanapalat kypsyvät (10-15 min).
3. Pilko nakit ja paista niitä tilkassa öljyä, kunnes ne saavat väriä.
4. Sekoita sinappi keiton joukkoon ja lisää nakkipalat. Kuumenna, maista (lisää tarvittaessa suolaa) ja tarjoa!

Ripottele keiton päälle tuoretta silputtua ruohosipulia!




Kommentit