UUNIMAKKARA

 

Helppo uunimakkara porkkana-salaattijuustopedillä valmistuu nopeasti.

UUNIMAKKARA 4:lle

5-6 porkkanaa
100g salaattijuustokuutioita, makuna aurinkokuivattutomaatti
1 pkt uunimakkaraa
Juustoviipaaleita, esim. Emmental
Kirsikkatomaatteja

1. Kuori ja pilko porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
2. Kumoa porkkanaviipaleet ja salaattikuutiot uunivuokaan. 
3. Paista 200 C, 20 min.
4. Valmista porkkanoiden paistumisen aikana makkarat.
5. Kuori makkarat ja tee viiltoja makkaran pintaan.
6. Laita viiltoihin juustoviipale ja kirsikkatomaattiviipale.
7. Aseta makkarat porkkana-salaattijuustoseoksen päälle ja paista 20 min.
8. Tarjoa sinappi-crème fraîche-kastikkeen kanssa.

Sinappi-crème fraîche -kastike

1 prk (150g) crème fraîchea
1 rkl sinappia
1 tl sokeria
0,5 tl mustapippurirouhetta

1. Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin.

Kommentit