PELTIJUUSTOBURGERIT

 

Burgerit onnistuvat hyvin myös uunissa. Samalla kertaa paistuu useampi burgeri isommallekin joukolle

PELTIJUUSTOBURGERIT 4:lle

8 paahtoleipäviipaletta tai 4 burgersämpylää

400 g jauhelihaa
3 rkl paahdettua sipulirouhetta
2 rkl korppujauhoja
1,5 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl paprikajauhetta

6 viipaletta cheddarjuustoa
Sinappia
Tomaattiviipaleita
Suolakurkkuviipaleita
Ketsuppia

1. Sekoita jauhelihan joukkoon mausteet.
2. Aseta 4 paahtoleipäviipaletta leivinpaperoidulle pellille. Levitä viipaleille sinappia ja laita viipale juustoa.
3. Muotoile jauhelihasta leveät pihvit leipien päälle. 
4. Paista 200 C, uunin ylätasolla 12 min.
5. Ota pelti uunista. Laita pihvin päälle juustoviipale, ketsuppia, pari tomaattiviipaletta ja pari-kolme suolakurkkuviipaletta.
6. Paina leipäviipale kanneksi. Levitä kannen päälle, esim. Keiju-margariinia.
7. Paista vielä uunissa n. 5 min.



Kommentit