UUNIBATAATTI

 

Uunibataatti maistuu sellaisenaan tai liha-ja kalaruokien kyytipoikana. Bataatti kypsyy nopeasti viipaloituna.

UUNIBATAATTI 3:lle

1 keskikoinen bataatti
Rypsi- tai oliiviöljyä
1 tl suolaa
1 rs (100 g) salaattijuustokuutioita, makuna aurinkokuivattu tomaatti
1 dl pistaasipähkinöitä rouhittuna

1. Kuori bataatti ja viipaloi n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.
2. Lado viipaleet leivinpaperoidulle pellille. Voitele viipaleet öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa.
3. Paahda viipaleita 200 C, 15 min.
4. Ota pelti uunista. Murustele salaattijuusto bataattiviipaleiden päälle. Ripottele pinnalle pähkinärouhe. Paahda uunissa vielä 5 min.



Kommentit