PUOLUKKAMISU

 

Puolukkamisu - arkeen ja juhlaan. Valmista herkku muutama tunti ennen herkutteluhetkeä.

PUOLUKKAMISU 6-8:lle

15-20 kpl Marie-keksejä
1 tl/keksi puolukkalikööriä (tai mehua)

Täyte
1,5 dl vaahtoutuvaa laktoositonta vaniljakastiketta
1,5 dl laktoositonta kreikkalaista jugurttia
2 rkl puolukkasurvosta
1 dl tomusokeria

Pinnalle
Kaakaojauhetta ja/tai laktoositonta suklaata raastettuna


1. Vaahdota vaniljakastike napakaksi vaahdoksi.
2. Sekoita joukkoon jugurtti, puolukkasurvos ja tomusokeri.
3. Lado vuoan pohjalle keksejä. Levitä 1 tl likööriä/keksi.
4. Levitä puolet puolukkavaahdosta keksien päälle.
5. Asettele seuraava kerros keksejä ja kostuta liköörillä.
6. Levitä loput puolukkavaahdosta keksien päälle.
7. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta ja/tai raasta suklaata.

Anna tekeytyä jääkaapissa väh. 4 h.

Kommentit