Puolukkamisu - arkeen ja juhlaan. Valmista herkku muutama tunti ennen herkutteluhetkeä.
PUOLUKKAMISU 6-8:lle
15-20 kpl Marie-keksejä
1 tl/keksi puolukkalikööriä (tai mehua)
Täyte
1,5 dl vaahtoutuvaa laktoositonta vaniljakastiketta
1,5 dl laktoositonta kreikkalaista jugurttia
2 rkl puolukkasurvosta
1 dl tomusokeria
Pinnalle
Kaakaojauhetta ja/tai laktoositonta suklaata raastettuna
1. Vaahdota vaniljakastike napakaksi vaahdoksi.
2. Sekoita joukkoon jugurtti, puolukkasurvos ja tomusokeri.
3. Lado vuoan pohjalle keksejä. Levitä 1 tl likööriä/keksi.
4. Levitä puolet puolukkavaahdosta keksien päälle.
5. Asettele seuraava kerros keksejä ja kostuta liköörillä.
6. Levitä loput puolukkavaahdosta keksien päälle.
7. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta ja/tai raasta suklaata.
Anna tekeytyä jääkaapissa väh. 4 h.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!