AAMUPALAJUUSTOKAKKU

 

Valmista aamupalapöytään maukkaaksi vaihtoehdoksi juustokakkua. Valmista herkku tekeytymään jääkaappiin edellisenä iltana.

AAMUPALAJUUSTOKAKKU 4:lle

3 dl mysliä
4 rkl hunajaa

1 pkt (200g) maustamatonta laktoositonta tuorejuustoa
4 dl laktoositonta vaniljajugurttia

Rouhittua pähkinää ja pakastemustikoita

1. Sekoita myslin joukkoon hunaja. Laita annosmaljojen pohjalle myslihunajasekoitusta, tiivistä kevyesti.
2. Sekoita tuorejuuston sekaan jugurtti. Annostele seos annosmaljoihin. Peitä, esim. kelmulla.
3.  Nosta jääkaappiin yön yli tekeytymään.
4. Ripottele pinnalle rouhittua pähkinää ja mustikoita ennen tarjoilua.

Huom! Voit valmistaa herkun myös yhteen isompaan annosmaljaan!



Kommentit