Lindströminpihvit ovat ruotsalaisten herkullinen lahja ruokapöytään. Pihvit voi paistaa myös paistinpannulla. Alunperin taikinaan käytetään kaprista, mutta sen voi korvata suolakurkulla.
Pihvit sopivat mainiosti myös hampurilaisten väliin.
LINDSTRÖMINPIHVIT 12 kpl
1 prk (200g) laktoositonta kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
1 iso sipuli
500 g jauhelihaa
1 muna
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
3 dl etikkapunajuurta hienona raasteena
1 rkl suolakurkkua pieneksi pilkottuna
1. Sekoita kermaviilin sekaan korppujauhot ja anna turvota 10 min.
2. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä muutama minuutti.
3. Yhdistä kaikki aineet.
4. Muotoile taikinasta öljytyin käsin pihvit.
5. Paista 200 C, 15 min.
Tarjoa paistetun sipulin kanssa!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!