MOZZARELLA-PORTOBELLOT

 


Mozzarella-portobellot valmistuvat helposti ja nopeasti uunissa. Nauti täytetyt portobellot lounaaksi tai iltapalaksi.

MOZZARELLA-PORTOBELLOT 3 kpl

3 portobelloa

Täyte
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
50 g mustapippurituorejuustoa
1 rkl fariinisokeria
2 tl punaviinietikkaa
0,5 tl suolaa

1-2 tomaattia
125 g laktoositonta mozzarellaa

Pinnalle
Suolattuja manteleita rouhittuna

1. Puhdista tarvittaessa portobellot pullasudilla. Poista kannat ja hienonna ne.
2. Kuori ja pilko sipulit, sekä valkosipulinkynnet. Kuullota paloja tilkassa öljyä, lisää joukkoon hienonnetut sienten jalat.
3. Sekoita joukkoon täytteen muut ainekset.
4. Jaa seos portobellolakkien sisäpinnalle. Aseta päälle 1-2 tomaattiviipaletta ja mozzarellaviipale. Ripottele pinnalle mantelirouhetta.
5. Paista 225 C, n. 10 min.

Nauti vihersalaatin kera!

Kommentit