MOZZARELLA-PORTOBELLOT 3 kpl
3 portobelloa
Täyte
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
50 g mustapippurituorejuustoa
1 rkl fariinisokeria
2 tl punaviinietikkaa
0,5 tl suolaa
1-2 tomaattia
125 g laktoositonta mozzarellaa
Pinnalle
Suolattuja manteleita rouhittuna
1. Puhdista tarvittaessa portobellot pullasudilla. Poista kannat ja hienonna ne.
2. Kuori ja pilko sipulit, sekä valkosipulinkynnet. Kuullota paloja tilkassa öljyä, lisää joukkoon hienonnetut sienten jalat.
3. Sekoita joukkoon täytteen muut ainekset.
4. Jaa seos portobellolakkien sisäpinnalle. Aseta päälle 1-2 tomaattiviipaletta ja mozzarellaviipale. Ripottele pinnalle mantelirouhetta.
5. Paista 225 C, n. 10 min.
Nauti vihersalaatin kera!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!