VERIAPPELSIINIKANA

 

Mehukas veriappelsiini maustaa kanaa loistavasti. Kanan tilalla voit käyttää myös lohifilettä. 

VERIAPPELSIINIKANA 3:lle

3 kpl (400g) kanan ohut/fileeleikettä 
0,5 tl mustapippurirouhetta 
0,5 tl suolaa

Kuorrute
3 rkl fariinisokeria
3 rkl öljyä
1 tl suolaa
1 veriappelsiinin kuoriraaste

2-3 veriappelsiinia

Kastike
0,5 veriappelsiininmehu
3 rkl öljyä
2 rkl soijakastiketta
0,5 tl inkiväärijauhetta 

1. Paista leikkeitä pannulla mol. puolin tilkassa öljyä pari minuuttia. Ripottele pinnalle mustapippurirouhetta ja suolaa.
2. Siirrä leikkeet uunin kestävään vuokaan, jos paistinpannu ei kestä uunia.
3. Sekoita kuorruteainekset sekaisin ja levitä leikkeitten päälle.
4. Kuori ja viipaloi appesiinit ja asettele viipaleet leikkeiden päälle.
5. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada se vuokaan/paistinpannulle.
6. Paista 200C, 20 min.

Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihersalaatin kanssa!


Kommentit