PIPARICHARLOTTE

 

Herkkutarjottava, jossa voit hyödyntää joululta jääneet konvehti- ja pipariylijäämät.

PIPARICHARLOTTE

Pipareita

Täyte
150 g suklaata 
2 dl kuohukermaa
1 dl turkkilaista jugurttia

1. Vuoraa leipävuoka kelmulla (myös reilusti yli reunojen)  ja asettele pipareita vuoan pohjalle ja reunoille.
2. Vaahdota kerma.
3. Sulata suklaa mikrossa. Sekoita sulatettu suklaa jugurtin sekaan.
4. Lisää kermavaahto nostellen esim. lastan avulla suklaa-jugurttiseokseen.
5. Levitä seos vuokaan. Asettele päälle pipareita.
6. Käännä kelmu keksien päälle tiiviisti.
7. Anna tekeytyä jääkaapissa väh. 3 h.

Piparit pehmenevät (on tarkoituskin) tekeytymisen/säilyttämisen aikana. 

Kumoa tarjoilulautaselle ja koristele haluamallasi tavalla!



Kommentit