JAUHELIHAKEITTO

 

Olen viime aikoina valmistanut usein keittoja ruuaksi. Jauhelihakeitto on helppo ja nopea valmistaa. Keittoa maustamaan voit valita mieleisesi tuorejuuston.


JAUHELIHAKEITTO 3:lle

1 l vettä
200 g jauhelihaa
1 pieni sipuli
1 porkkana
3 perunaa
2 kasvisliemikuutiota
3 rkl tomaattipyrettä
3 rkl tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
Kymmenkunta maustepippuria

1. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä pari minuuttia. Lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. 
2. Laita vesi kiehumaan.
3. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat.
4. Lisää kattilaan peruna- ja porkkanapalat ja kasvisliemikuutiot, tomaattipyre ja pippurit. Keitä kunnes porkkanat ja perunat ovat kypsiä.
5. Sekoita joukkoon jauheliha ja tuorejuusto. Kuumenna kiehuvaksi.

Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.





Kommentit