Itsenäisyyspäivän juhlinnassa maistuu herkullinen piparijäädykekakku.
ITSENÄISYYSPÄIVÄKAKKU
Pohja
100 g Digestive -keksejä
25 g voita
Täyte
100 g pipareita
1 prk (200 g) piparkakkurahkaa, esim. Arla
100 g valkosuklaata
1 dl kuohukermaa
1. Pingota leivinpaperi irtipohjakakkuvuokaan (18 cm)
2. Valmista ensin pohja murustamalla keksit. Sulata voi ja sekoita se keksimurun sekaan. Painele muruseos vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
3. Murusta täytteen piparit.
4. Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa.
5. Vaahdota kerma.
6. Sekoita ensin piparimurun sekaan rahka, sitten sulatettu suklaa ja lopuksi kermavaahto.
7. Levitä seos vuokaan. Peitä vuoka kelmulla ja laita pakastimeen 4 h tai yön yli.
8. Ota kakku sulamaan 20-30 min ennen tarjoilua.
Koristele esim. valkosuklaaraasteella!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!