GLÖGIMOUSSE

 

Herkullinen jouluinen jälkiruoka, joka valmistuu nopeasti jouluaattona.

GLÖGIMOUSSE 3:lle

1 dl glögitiivistettä
50 g valkosuklaata
1 kananmunankeltuainen
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 dl kuohukermaa

1. Kuumenna glögi kattilassa ja sulata suklaa joukkoon.
2. Ota kattila pois liedeltä ja anna seoksen jäähtyä käden lämpöiseksi. Vatkaa joukkoon keltuainen.
3. Vatkaa joukkoon tuorejuusto.
4. Vaahdota kerma löysähköksi vaahdoksi ja sekoita se glögi-tuorejuustoseokseen.

Huom! Sekoita moussea ennen tarjoilua!

Annostele ja koristele paahdetuilla mantelilastuilla!




Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!