Simppeli herkku, joka sopii jälkiruuan lisäksi myös aamu-, väli- ja iltapalaksi, esim. jugurtin kera.
PAISTETUT OMENAVIIPALEET
Omenoita
Kanelia
Sokeria
Rypsiöljyä tai voita
1. Kuori (kotimaisia ei välttämättä tarvitse) omenat.
2. Poista siemenkota, esim kuorimaveitsen kärjellä tai omenaporalla.
3. Viipaloi omena reilun paksuiksi viipaleiksi (n. 1,5 cm).
4. Sekoita kanelia ja sokeria keskenään lautasella. Kääntele omenaviipaleita seoksessa.
5. Paista viipaleet mol. puolin öljyssä tai voissa, kunnes pinta saa väriä.
Viipaleisiin saa jäädä purutuntumaa.
Tarjoa, esim jäätelön, siirapin ja pähkinämurun kanssa!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!