PAISTETUT OMENAVIIPALEET

 

Simppeli herkku, joka sopii jälkiruuan lisäksi myös  aamu-, väli- ja iltapalaksi, esim. jugurtin kera.

PAISTETUT OMENAVIIPALEET

Omenoita
Kanelia 
Sokeria
Rypsiöljyä tai voita

1. Kuori (kotimaisia ei välttämättä tarvitse) omenat.
2. Poista siemenkota, esim kuorimaveitsen kärjellä tai omenaporalla.
3. Viipaloi omena reilun paksuiksi viipaleiksi (n. 1,5 cm).
4. Sekoita kanelia ja sokeria keskenään lautasella. Kääntele omenaviipaleita seoksessa.
5. Paista viipaleet mol. puolin öljyssä tai voissa, kunnes pinta saa väriä.
Viipaleisiin saa jäädä purutuntumaa.

Tarjoa, esim jäätelön, siirapin ja pähkinämurun kanssa!

Kommentit