Mausteinen nuudelivuoka valmistuu helposti myös mikroaaltouunissa energiatehokkaasti.
NUUDELI-MUSTAPAPUVUOKA MIKROSSA 4:lle
150 g täysvehnänuudeleita
1 prk (380g/230g) mustia papuja
1 prk (500g) tomaattimurskaa
0,5 dl sweet chili -kastiketta
2 dl vettä
1,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl sokeria
0,25 tl chilihiutaleita
0,5 limenmehu
1. Murustele nuudelit pienemmiksi mikronkestävän vuoan pohjalle.
2. Huuhtele ja valuta pavut ja kumoa ne vuokaan.
3. Sekoita tomaattimurskan sekaan vesi ja mausteet.
4. Lisää seos vuokaan.
5. Kypsennä 10 min (800W) mikrokuvun alla. Sekoita 5 min kohdalla.
Nauti esim. paahdetun ruisleivän kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!