SUPPILOVAHVEROKEITTO

 

Suppilovahverokeitto sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kokeile mausteeksi sherryä.

SUPPILOVAHVEROKEITTO 2:lle

150 g suppilovahveroita
1 pieni sipuli
1 rkl voita
3 rkl tomaattipyrettä
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 tl fariinisokeria
100g laktoositonta 3 pippuria tuorejuustoa
0,5 dl sherryä tai 0,25 dl sitruunamehua

1. Kuullota puhdistettuja sieniä pannulla, kunnes neste sienistä on haihtunut. Lisää voi ja pilkottu sipuli ja kuullota vielä muutama minuutti.
2. Kaada seos kattilaan. Lisää joukkoon tomaattipyre, vesi, kasvisliemikuutio ja fariinisokeri. Keitä hiljalleen 10 min. Soseuta keitto.
3. Lisää tuorejuusto ja sherry tai sitruunamehu. Kuumenna keitto höyryäväksi.
4. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kommentit