PAISTETUT RUUSUKAALIT

 

Anna ruusukaalille mahdollisuus! 

PAISTETUT RUUSUKAALIT

300 g ruusukaalia
1 rkl hunajaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
2 rkl sitruunamehua

Lisäksi
1-2 rkl salaattijuustoa murustettuna
1-2 rkl rouhittua pähkinää

1. Poista ruusukaaleista kanta ja uloimmat lehdet. Puolita ruusukaalit.
2. Paista ruusukaaleja rypsi- tai oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät ja pinta saa väriä. Ruusukaaleihin saa jäädä purutuntumaa.
3. Sekoita joukkoon hunaja, suola  mustapippurirouhe ja sitruunamehu. Kääntele seosta hetken.
4. Ripottele pinnalle murustettua salaattijuustoa ja paahdettua pähkinää rouhittuna.


Paahda pähkinöitä kuumalla ja kuivalla pannulla, kunnes pähkinät saavat paahteista väriä. Jäähdytä ja rouhi veitsellä rouheeksi.

Kommentit