LOHIPYTTIPANNU

 

Valmista vaihteeksi pyttipannu lohesta. Omena maustaa lohta loistavasti. Lisäksi kotimaisia omenia ei tarvitse kuoria.

LOHIPYTTIPANNU 3:lle

300 g lohta
0,5 tl suolaa
4 perunaa
1 punasipuli 
2 omenaa (pienehköä)
1 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
2 tl soijakastiketta
2 rkl lime- tai sitruunamehua
Hyppysellinen chilihiutaleita
Hyppysellinen mustapippurirouhetta

1. Poista lohesta nahka ja ruodot. Paloittele lohi ja ripottele pinnalle 0,5 tl suolaa.
2. Kuori ja pilko sipuli ja perunat.
3. Paista sipuli- ja perunapaloja tilkassa öljyä, kunnes perunat pehmenevät. Sekoita joukkoon mausteet.
4. Lisää joukkoon paloiteltu lohi- ja omenapalat.(Kuori omenat, jos käytät ulkolaista lajiketta.)
 Paista 3-5 min, kääntele seosta paistamisen aikana.

Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kommentit