VEGAANINEN PUOLUKKA-SUKLAAMOUSSEKAKKU


Vegaaninen herkku, jossa puolukan happamuus taittaa mukavasti suklaan makeutta.

VEGAANINEN PUOLUKKA-SUKLAAMOUSSEKAKKU

Pohja
2 pkt (à 175g) Dominokeksejä
75 g vegaanista margariinia, esim. Keiju

Täyte
1 prk (2,5 dl) vaahtoutuvaa vegaanista vaniljakastiketta, esim. Oatly
1 prk (2,5 dl) kauravispiä, esim. Aito
170 g vegaanista suklaata, esim. Rainbow vegaaninen luomusuklaa  
2 dl puolukoita

1. Murskaa keksit muruiksi ja sekoita joukkoon sula margariini. Painele seos leivinpaperoidun irtopohjakakkuvuoan (24 cm) pohjalle ja reunoille. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen ajan.
2. Vaahdota vaniljakastike ja kauravispi erillisissä kulhoissa napakoiksi vaahdoiksi.
3. Yhdistä vaahdot.
4. Sulata suklaa, esim. vesihauteessa tai mikrossa.
5. Sekoita jäähtynyt sulatettu suklaa nostellen, esim. lastan avulla vaahtoseokseen.
6. Sekoita joukkoon lopuksi puolukat.
7. Kumoa täyte pohjan päälle. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa väh. 4 h, mielellään yön yli.

Koristele kakku puolukoilla ja murustetulla  suklaalla!



Kommentit