PÄÄRYNÄ-MASCARPONEVIETTELYS

 


Hennon päärynäinen jälkiruoka, jonka voi valmistaa täysin vegaanisena. Vegaaninen mascarpone on itselle uusi tuttavuus. Toki voit korvata vegaanisen version tavallisella mascarponella.

PÄÄRYNÄ-MASCARPONEVIETTELYS 4:lle

2 päärynää
3 rkl sokeria
1 rkl  rypsiöljyä
250 g vegaanista mascarponea
1 dl kauravispiä
2 rkl tomusokeria

1. Kuori päärynät. Poista siemenkodat ja pilko päärynät.
2. Karamellisoi päärynäpalat pannulla sokeri-öljyseoksessa.
3. Soseuta karamellisoidut päärynäpalat, esim. sauvasekoittimella.
4. Sekoita kerma, tomusokeri ja päärynäsose mascarponen joukkoon sähkövatkaimella. Jos seos vaikuttaa liian kovalta, lisää tarvittaessa kermaa. 
5. Annostele herkku ja ripottele pinnalle, esim. rouhittuja hunajakuorrutettuja pähkinöitä, jonka ohje löytyy Pippuripyreen ohjeista.





Kommentit