BANAANIGRANOLA

 

Ylikypsä banaani sopii  hyvin maustamaan itsetehtyä granolaa. Hiutaleina, voit käyttää mitä tahansa hiutaleita.

BANAANIGRANOLA

5 dl kaurahiutaleita
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä 
1 dl pähkinöitä
1 kypsä banaani 
2 rkl öljyä
2 rkl siirappia
1 rkl sitruunamehua
Ripaus suolaa

1. Rouhi pähkinät. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, siemenet ja rouhitut pähkinät.
2. Soseuta banaani haarukalla. Lisää soseen sekaan öljy, siirappi, sitruunamehu ja suola.
3. Sekoita banaaniseos hiutaleseokseen.
4. Levitä seos leivinpaperoidulle uunipellille.
5. Paahda 150 C, uunin keskitasolla  n. 45 min. Kääntele seosta pari kertaa paahtamisen aikana.


Kommentit