Valmista maukas herukkapiirakka kevyemmin.
HERUKKAPIIRAKKA
Pohja
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl sokeria
0,75 dl rypsiöljyä
(1 rkl kylmää vettä)
Täyte
1 prk (200g) laktoositonta maustettua rahkaa, esim. mango-passion
1 muna
3 dl herukoita (mustia ja/tai punaisia)
1. Sekoita pohjan kuivat aineet sekaisin. Lisää joukkoon öljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää tarvittaessa vettä.
2. Painele taikina öljytyn piirakkavuoan (22 cm) pohjalle ja reunoille.
3. Sekoita rahkan joukkoon muna. Lisää herukat varovasti käännellen seokseen.
4. Levitä täyte pohjan päälle.
5. Paista 200 C, n. 30 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!