SUKLAAPANNACOTTA

 

Samettisen pehmeä suklaapannacotta on todella helppotekoinen. Tässä reseptissä voit käyttää maitosuklaata ja/tai tummaa suklaata. Pannacotan makeus riippuu käytetyn suklaan makeudesta. 


SUKLAAPANNACOTTA 4-6:lle

4 dl laktoositonta kuohukermaa
1 dl laktoositonta maitoa
100 g suklaata (50 g tummaa 70% suklaata, 50 g laktoositonta maitosuklaata)
2 liivatelehteä

1. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Mittaa kattilaan kerma, maito ja paloiteltu suklaa.
3. Hämmennä koko ajan miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut.
4. Ota kattila liedeltä. Purista liivatteista vesi ja sekoita liivatteet kuumaan seokseen.
5. Kaada annosmaljoihin. Peitä kelmulla ja laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Koristele pannacotat suolatulla cashew-rouheella ja marenkimurulla!

Kommentit