KUORRUTETUT AHVENFILEET


Näkkärimurulla ja parmesaanilla kuorrutetut ahvenfileet ovat ihanan rapea kesäherkku.


KUORRUTETUT AHVENFILEET 3:lle 

500 g ahvenfileitä
Suolaa
Mustapippurirouhetta

2 dl näkkärimurua
1 dl parmesanjuustoa raastettuna
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 kananmuna

1. Ripottele ahvenfileille mol. puolin suolaa ja mustapippurirouhetta.
2. Murusta näkkileivät hienoksi muruksi, esim. huhmareessa.
3. Raasta parmesanjuusto hienoksi raasteeksi.
4. Sekoita parmesanraaste ja näkkärimuru sekaisin lautaselle. Riko ja vispaa kevyesti kananmuna toisella lautasella.
5. Kasta ahvenfile ensin kananmunaan, jonka jälkeen pyörittele file näkkärimurussa.
6. Paista fileet paistinpannulla öljyssä tai voissa mol. puolin kullanruskeaksi.

Pirskottele pinnalle sitruunamehua!

Kommentit