Avokadosta saa tehtyä maukkaan aamu-, väli- tai iltapalan uunissa paahtamalla.
UUNIAVOKADOT 2:lle
2 avokadoa
Täyte
4 viipaletta kalkkuna- tai kinkkuviipaletta
2 viipaletta juustoa
1 kananmuna
1 rkl silputtua tuoretta persiljaa
Ripaus suolaa
Ripaus mustapippurirouhetta
Kastike
1,5 dl laktoositonta kreikkalaista jugurttia
Avokadoa (koverruksesta jäänyt)
1 rkl sitruunamehua
Ripaus suolaa
1. Valmista ensin täyte pilkkomalla kalkkuna- ja juustoviipaleet. Sekoita joukkoon loput täytteen ainekset.
2. Halkaise avokadot, poista kivet. Koverra lusikalla koloja hieman isommaksi. Käytä koverrettu avokado kastikkeeseen.
3. Lusikoi täytettä jokaiselle puolikkaalle.
4. Paista 200 C, n. 10 min.
Ripottele valmiiden avokadojen pinnalle kastiketta, silputtua tuoretta persiljaa ja ripaus mustapippurirouhetta!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!