Valmista äitienpäiväksi helppo ja herkullinen minivoileipäkakku. Täytteeksi voit valita juhlittavan lempitäytteitä. Valmista kerralla useampi minikakku.
Voit käyttää myös gluteenitonta leipää.
MINIVOILEIPÄKAKKU
3 kpl paahtoleipäviipaletta
Sitruunamehua
1.täyte:
1-2 rkl punajuurisalaattia
2.täyte:
2 rkl majoneesia
2 rkl punasipulia silputtuna
Ripaus mustapippurirouhetta
Päälle:
2 rkl laktoositonta crème fraîchea
2 rkl laktoositonta juustoraastetta
Koristelu
Salaatinlehtiä
Tuorekurkkua
Rouhittua mantelia
1. Leikkaa leipäviipaleista terävällä veitsellä reunat pois.
2. Kostuta leipä sitruunamehulla (1 tl).
3. Levitä kostutetun leipäviipaleen päälle punajuurisalaatti.
4. Kostuta toinen leipäviipale ja aseta se ensimmäisen kerroksen päälle.
5. Sekoita 2. täytteen ainekset ja levitä se leipäviipaleen päälle.
6. Kostuta kolmas leipäviipale ja aseta se päällimmäiseksi.
7. Sekoita päällysainekset sekaisin ja levitä se päällimmäisen leivän päälle.
Koristele kakku!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!