Kukkakaali taipuu helposti kasvispyöryköiksi. Maukkaat kukkakaalipyörykät saavat makua maapähkinävoista.
KUKKAKAALIPYÖRYKÄT 10-12 kpl
1 pieni kukkakaali (300g)
1 pieni sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 dl maapähkinävoita
3 rkl vehnäjauhoja
1 muna
1,5 tl suolaa
0,5 tl chilijauhetta
0,5 tl mustapippurirouhetta
2 rkl limetin mehua
1 rkl öljyä
1. Huuhtele ja raasta kukkakaali.
2. Kuori ja hienonna sipulit.
3. Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Anna massan tekeytyä 5 min.
4. Pyörittele taikinasta pyörykät öljytyin käsin.
5. Paista 200 C, 15-20 min.
Tarjoa kukkakaalipyörykät makealla chilikastikkeella maustetun crème fraîchen kanssa!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!