KUKKAKAALIPYÖRYKÄT

 


Kukkakaali taipuu helposti kasvispyöryköiksi. Maukkaat kukkakaalipyörykät saavat makua maapähkinävoista.

KUKKAKAALIPYÖRYKÄT 10-12 kpl

1 pieni kukkakaali (300g)
1 pieni sipuli
2 valkosipulin kynttä 
1 dl maapähkinävoita
3 rkl vehnäjauhoja
1 muna
1,5 tl suolaa
0,5 tl chilijauhetta
0,5 tl mustapippurirouhetta
2 rkl limetin mehua
1 rkl öljyä


1. Huuhtele ja raasta kukkakaali.
2. Kuori ja hienonna sipulit.
3. Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Anna massan tekeytyä 5 min.
4. Pyörittele taikinasta pyörykät öljytyin käsin. 
5. Paista 200 C, 15-20 min.

Tarjoa kukkakaalipyörykät makealla chilikastikkeella maustetun crème fraîchen kanssa!

Kommentit