KIIVIPIIRAKKA

 


Kiiviä tulee harvemmin käytettyä leivonnassa. Kiivipiirakka sopii tarjottavaksi niin kahvipöydässä kuin jälkiruokana. Hyödynnä piirakan pohjana kaupan valmista makeaa pakastepiirakkapohjaa.

KIIVIPIIRAKKA

Pohja
1 pkt (380g) valmista makeaa pakastepiirakkataikinaa, esim. Myllyn Paras

Täyte
2 kiiviä
2 dl kookoskermaa
1 dl appelsiinituoremehua
3 munaa
0,75 dl sokeria

1. Painele sulanut piirakkataikina öljytyn piirakkavuoan (27 cm) pohjalle ja reunoille.
2. Kuori ja kuutioi kiivit. Levitä palat piirakan pohjalle.
3. Sekoita täytteen ainekset sekaisin ja kaada seos piirakkavuokaan kiivipalojen päälle.
4. Paista 175 C, 35-40 min.

Ripottele jäähtyneen pinnalle, esim. marenkimurua!


 

Kommentit