Pehmeän samettinen avokadomousse. Limetin mehu ja sitruunalikööri korostavat avokadon täyteläistä makua.
AVOKADOMOUSSE 4-6:lle
2 munaa
1 dl sokeria
2 avokadoa
1 limetin mehu
2 rkl sitruunalikööriä
1. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset.
2. Halkaise avokadot ja poista niistä kivi. Koverra malto lusikalla irti ja soseuta, esim. haarukalla tai sauvasekoittimella, lisää joukkoon limen mehu ja sitruunalikööri.
3. Vaahdota keltuaiset ja sokeri, sekoita joukkoon avokadoseos. Vatkaa seos tasaiseksi.
4. Kääntele valkuaisvaahto seokseen. Annostele jälkiruokamaljoihin.
Nauti valkosuklaaraasteen ja pekaanipähkinärouheen kera!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!