PAISTETTU JUUSTOKAKKU




Juhlista Runebergin päivää paistetulla juustokakulla.

Pohja
200 g laktoosittomia keksejä, esim. pipareita 
3 rkl laktoositonta voita 

Täyte
200 g laktoositonta tuorejuustoa
200g laktoositonta vaniljatuorejuustoa
1 dl vadelmahilloa
2 munaa

1. Vuoraa irtopohjavuoka (24 cm) leivinpaperilla.
2. Murskaa keksit ja sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja alareunaan.
3. Paista pohjaa 175 C, 7 min, uunin keskitasolla. Ota pohja pois uunista.
4. Laske uunin lämpötilaa 145 C.
5. Sekoita kulhossa muut täytteen ainekset paitsi munat. Lisää munat yksitellen seokseen.
6. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta.
7. Paista uunin alatasolla 40 min.

Raasta jäähtyneen piirakan pinnalle esim. valkosuklaata!



Kommentit