Sipsejä on helppo valmistaa itse mikrossa. Suolaa voi laittaa oman maun mukaan sopivasti ja maustaa esim. mustapippurilla tai paprikajauheella.
MIKROSIPSIT
Perunaa (kiinteä)
Oliiviöljyä tai rypsiöljyä
Suolaa
(Mustapippurirouhetta)
1. Pese ja tarvittaessa kuori peruna. Viipaloi peruna ohuiksi viipaleiksi. Kuivaa viipaleet, esim. talouspaperilla.
2. Aseta leivinpaperi mikronkestävälle lautaselle tai mikron lasilautaselle.
3. Voitele leivinpaperi öljyllä. Asettele perunaviipaleet leivinpaperin päälle (ei saa mennä päällekkäin)
4. Ripottele pinnalle suolaa.
5. Kypsennä viipaleita (ilman kupua) 3-5 min, kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin.
Mausta lopuksi halutessasi mustapippurirouheella!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!