GNOCCHIPANNU

 


Herkullinen arkipannu valmistuu nopeasti valmiista peruna-gnoccheista ja mausteisista nakeista.

GNOCCHIPANNU 3-4:lle

1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 punainen paprika
1 pkt (280g) laktoosittomia chorizonakkeja
500 g valmiita peruna-gnoccheja
3 rkl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta

1. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä huuhtele ja pilko paprika. Kuullota sipuli- ja paprikapaloja öljyssä pari-kolme minuuttia. Siirrä syrjään.
2. Pilko chorizonakit ja paista tilkassa öljyä kunnes ne saavat kauniin paistopinnan. Siirrä syrjään.
3. Kumoa gnocchit pannulle ja paista, kunnes ne saavat väriä.
4. Pyörittele gnocchien sekaan sipuli-, paprika ja nakkipalat, sekä aurinkokuivattu tomaatti ja mausteet.



Kommentit