CASHEW-PINAATTIPASTA


Helppo ja maukas vegaaninen pasta valmistuu todella nopeasti. Gluteenittoman version saat, kun käytät gluteenitonta pastaa.

CASHEW-PINAATTIPASTA 4:lle

400 g pastaa
150 g cashew-pähkinöitä
1 sitruunan mehu
0,75 dl oliiviöljyä
150 g pakastepinaattia
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 rkl sokeria

1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Purista sitruunasta mehu kulhoon. Lisää joukkoon cashew-pähkinät, öljy ja mausteet. Surauta ainekset karheaksi tahnaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
3. Sulata pakastepinaatti mikrossa tai kattilassa.
4. Lisää sulatettu pinaatti tahnan sekaan.
5. Ota n. 1 dl pastan keitinvettä talteen. Valuta pasta ja kumoa se takaisin kattilaan. Sekoita kastike pastan sekaan. Lisää tarvittaessa keitinvettä.

Tarjoa esim. makealla chilikastikkeella maustetun crème fraîchen kanssa.

Kommentit