Banaanipannukakku - arjen luksusta aamu- ilta- tai välipalaksi. Tarjoa makean nälkään kera kermavaahdon, omenahillon, pistaasipähkinärouheen ja vaahterasiirapin. Koristele lopuksi koko komeus tomusokerilla.
Voit käyttää kermavaahdon tilalla vaahtoutuvaa kauravispiä.
BANAANIPANNUKAKKU
2 kypsää banaania
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
7 dl vichyvettä
0,75 dl sulatettua kasvismargariinia, esim. Keiju
1. Soseuta banaanit haarukalla.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään sekaisin.
3. Sekoita puolet vichyvedestä banaanisoseen joukkoon, sekä kuivat aineet.
4. Lisää loppu vichyvesi ja sulatettu kasvimargariini. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
5. Kaada seos leivinpaperoidulle uunipannulle. Paista 200 C, 40-45 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!