Pehmeä vegaaninen banaanimousse sopii jälkiruuan lisäksi myös kakkujen täytteeksi.
BANAANIMOUSSE 3:lle
2 banaania
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl sokeria
1,5 dl kasvivispiä, esim. Kauravispi
1 dl kasvivispiä vaahdotettuna
1. Kuori ja pilko banaanit.
2. Lisää banaaniviipaleet öljyyn kuumalle pannulle. Lisää sokeri.
3. Anna banaaniviipaleiden kypsyä, kunnes ne täysin pehmenevät.
4. Soseuta jäähtynyt banaaniseos kulhossa sauvasekoittimella.
5. Sekoita banaanisoseen joukkoon kasvivispi.
5. Vaahdota 1 dl kasvivispiä.
6. Annostele annosmaljaan kerroksittain banaanimoussea ja kasvivispivaahtoa.
Ripottele pinnalle esim. kookoshiutaleita.
Nam!!!
VastaaPoistaOn tosi NAM! Perhekin tykkäsi kovasti😊
Poista