Kata itsenäisyyspäivän juhlapöytään myös suolaisia leivoksia.
ITSENÄISYYSPÄIVÄN SUOLAINEN LEIVOS
Torttu -tai lehtitaikinalevyjä
Kananmunaa voiteluun
Laktoositonta mozzarellajuustoa
Kalkkunaleikettä
Pikkelöityä punasipulia
Tuoretta basilikaa
Oliiviöljyä
Mustapippurirouhetta
Pikapikkelöity punasipuli
1 punasipuli
2 rkl punaviinietikkaa
1 tl sokeria
Ripaus suolaa
Ripaus mustapippurirouhetta
1. Ota taikinalevyt sulamaan.
2. Valmista pikkelöity punasipuli: kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja anna tekeytyä 20 min.
3. Puolita sulaneet taikinalevyt ja voitele kananmunalla.
4. Paista levyt 225 C, uunin keskitasolla n. 10-15 min.
5. Anna levyjen jäähtyä. Paina levyn keskustaa hieman alaspäin.
6. Asettele leivosten päälle kalkkunaleikkelesiivu, pari mozzarellajuustosiivua, pikkelöityä punasipulia.
7. Koristele tuoreella basilikalla, pirskota päälle oliiviöljyä ja mustapippurirouhetta.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!