PERSIKKALEIVOKSET

 


Ihanan helpot ja superhyvät persikkaleivokset tehdään valmiista torttu -tai lehtitaikinalevyistä. Täytteessä käytetty hasselpähkinä-kaakaolevite sopii täydelliseksi makupariksi persikan kanssa.

PERSIKKALEIVOKSET 10 kpl

500 g torttu -tai lehtitaikinalevyjä
1 prk (410g/235 g) säilykepersikkaa
Hasselpähkinä-kaakaolevitettä, esim. Pirkka tai Nutella
Paahdettuja ja suolattuja pähkinöitä

1. Ota taikinalevyt sulamaan. Puolita sulaneet taikinalevyt.
2. Viipaloi persikat.
3. Laita jokaiselle puolikkaalle reilu teelusikallinen pähkinä-suklaalevitettä ja 3-4 viipaletta säilykepersikkaa.
4. Voitele kananmunalla leivoksen reunat ja ripottele pinnalle rouhittuja pähkinöitä.
5. Paista 225 C, uunin keskitasolla, 10-15 min.


  

Kommentit