KANA-LEHTIKAALI-NUUDELIWOKKI


Voimakkaanmakuinen lehtikaali sopii mainiosti wokkiin kanan kaveriksi. Ruuanlaitossa lehtikaali säilyttää kauniin vihreän värinsä.

KANA-LEHTIKAALI-NUUDELIWOKKI 2:lle

250 g maustamatonta kanafileesuikaleita
200 g lehtikaalta
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl tuoretta inkivääriä
200 g munanuudeleita
0,5 limen mehu
0,5 dl soijakastiketta

1. Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä ja siirrä syrjään.
2. Huuhtele lehtikaali ja riivi lehtiosat irti lehtiruodista. Pilko tai suikaloi lehdet pienemmiksi paloiksi.
3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
4. Kuori ja suikaloi sipuli. 
5. Kuori ja pilko valkosipuli ja inkivääri.
6. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla. Lisää lehtikaali ja paista n. 5 min.
7. Kaada nuudelit ja kanapalat lehtikaalin sekaan pannulle. Mausta limen mehulla ja soijakastikkeella.

Kommentit