Jauheliha-makaronipata on konstailematon arjen pelastaja. Se on myös yksinkertaisesti hyvää.
JAUHELIHA-MAKARONIPATA 4:lle
200 g pastaa
400 g jauhelihaa
1 keskikokoinen porkkana raastettuna
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 prk (200g) laktoositonta crème fraîchea
1 dl pastan keitinvettä
1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Paista jauheliha pannulla, lisää joukkoon raastettu porkkana ja mausteet. Anna hautua 5 min.
3. Lisää seokseen crème fraîche ja keitinvettä.
4. Sekoita joukkoon kypsät makaronit ja kuumenna seos. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!