JAUHELIHA-MAKARONIPATA

 


Jauheliha-makaronipata on konstailematon arjen pelastaja. Se on myös yksinkertaisesti hyvää.

JAUHELIHA-MAKARONIPATA 4:lle

200 g pastaa

400 g jauhelihaa
1 keskikokoinen porkkana raastettuna
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 prk (200g) laktoositonta crème fraîchea
1 dl pastan keitinvettä

1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. 
2. Paista jauheliha pannulla, lisää joukkoon raastettu porkkana ja mausteet. Anna hautua 5 min. 
3. Lisää seokseen crème fraîche ja keitinvettä.
4. Sekoita joukkoon kypsät makaronit ja kuumenna seos. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kommentit