Helppo ja suussa sulava mousseherkku, joka sopii myös kakkujen täytteeksi. Puolukan tilalla voit käyttää muitakin marjoja, esim. mustikkaa tai karpaloita.
Puolukkahillon voit valmistaa itse tai käyttää kaupan puolukkahilloa.
PUOLUKKA-VALKOSUKLAAMOUSSE 4:lle
2 dl kuohukermaa
1 dl puolukkahilloa
100 g valkosuklaata
1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
2. Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa.
3. Sekoita sulatettu suklaa ja puolukkahillo kermavaahdon joukkoon.
4. Annostele jälkiruokamaljoihin tai tarjoilumaljaan.
5. Anna tekeytyä jääkaapissa n. 1 h.
Puolukkahillo
1 dl puolukoita
0,5 dl sokeria
1. Mittaa kattilaan puolukat ja sokeri. Jos käytät tuoreita puolukoita lisää 1 rkl vettä.
2. Keitä 5 min. Jäähdytä hillo.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!