KAURAPANNARI



Hyödynnä ylijäänyt kaurapuuro pannarissa. Nauti välipalana tai jälkiruokana marjojen ja mustikkajugurtti-mascarponemoussen kanssa. Ripottele pinnalle halutessasi raastettua suklaata ja marenkimuruja.

KAURAPANNARI

4 dl kaurapuuroa
3 dl maitoa
1 banaani (kypsä)
3 munaa
0,5 dl fariinisokeria
0,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
2 rkl öljyä
3 dl vehnäjauhoja

1. Muusaa banaani haarukalla. 
2. Sekoita kaikki ainekset sekaisin.
3. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle.
4. Paista 200 C, 25 min.

Mustikkajugurtti-mascarponemousse

1 dl laktoositonta mascarponejuustoa
1,5 dl mustikkajugurttia
2 tl tomusokeria

1. Sekoita kaikki ainekset sekaisin.






Kommentit