Hyödynnä ylijäänyt kaurapuuro pannarissa. Nauti välipalana tai jälkiruokana marjojen ja mustikkajugurtti-mascarponemoussen kanssa. Ripottele pinnalle halutessasi raastettua suklaata ja marenkimuruja.
KAURAPANNARI
4 dl kaurapuuroa
3 dl maitoa
1 banaani (kypsä)
3 munaa
0,5 dl fariinisokeria
0,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
2 rkl öljyä
3 dl vehnäjauhoja
1. Muusaa banaani haarukalla.
2. Sekoita kaikki ainekset sekaisin.
3. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle.
4. Paista 200 C, 25 min.
Mustikkajugurtti-mascarponemousse
1 dl laktoositonta mascarponejuustoa
1,5 dl mustikkajugurttia
2 tl tomusokeria
1. Sekoita kaikki ainekset sekaisin.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!