Valmista pizza vaihteeksi kasvispohjaisesta taikinasta. Herkullista ja terveellistä!
KASVISPOHJAINEN PIZZA
Pohja
300 g parsakaalta tai kukkakaalta
2 munaa
2 dl juustoraastetta
2 rkl gluteenitonta korppujauhoa
1 tl suolaa
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 tl kuivattua oreganoa
0,5 tl mustapippurirouhetta
Tomaattikastike
1,5 dl paseerattua tomaattia
1 rkl tomaattipyrettä
2 rkl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
1 tl sokeria
0,5 tl suolaa
Täyte
Kirsikkatomaatteja
125 g laktoositonta mozzarellaa
1. Raasta parsakaali. Sekoita parsakaalimurun sekaan muut pohjan ainekset.
2. Levitä seos ohueksi levyksi leivinpaperoidulle pellille.
3. Paista pohjaa 200 C, 15 min.
4. Sekoita tomaattikastikkeen ainekset sekaisin.
5. Levitä esipaistetun pohjan päälle tomaattikastike.
6. Revi pinnalle mozzarella ja levitä pilkotut tomaatit.
7. Paista vielä 10 min.
Ripottele kypsän pizzan pinnalle rucolaa ja kuivattua oreganoa.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!