NACHOPELTI

 


Nachopelti - helposti ja nopeasti naposteltavaa. Perinteisesti nachopellissä käytetään jauhelihaa mutta aivan hyvin voit korvata sen nakkipaloilla, mustilla pavuilla, vihreillä tai punaisilla linsseillä.

NACHOPELTI 4:lle

1 pss (200g) maissilastuja, esim. Pirkka
1 pkt (10 kpl) laktoosittomia nakkeja 
1 sipuli
0,5 punainen, keltainen ja vihreä paprika
3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 tl paprikajauhetta
0,5 tl mustapippurirouhetta
0,5 tl suolaa
2 rkl makeaa chilikastiketta
4 dl paseerattua tomaattia
1 pss (175g) laktoositonta juustoraastetta
1-2 tomaattia

Kypsän nachopellin päälle 0,5 prk laktoositonta crème fraîchea


1. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä.
2. Lisää joukkoon pilkotut nakit ja valkosipulimurska. Paista pari minuuttia.
3. Lisää puolet pilkotuista paprikoista (jätä puolet ripoteltavaksi kypsän nachopellin päälle), mausteet ja paseerattu tomaatti. 
4. Levitä maissilastut leivinpaperoidulle pellille. Levitä nakki-tomaattiseos nachojen päälle.
5. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200 C, 10-15 min.
6. Ripottele kypsän nachopellin päälle pilkotut tomaatit ja loput paprikapaloista.
7. Laita muutama nokare crème fraîchea pinnalle ja nauti lämpimänä.

Kommentit