MARINOIDUT MANSIKAT VANILJAVAAHDOLLA

 

Todella maukas jälkiruoka juhlistamaan kesän juhlatapahtumia. 
Limoncello-liköörin voit korvata myös jollakin muulla sitrusliköörillä.

MARINOIDUT MANSIKAT VANILJAVAAHDOLLA 4:lle

1 l mansikoita
1 dl vettä
1.25 dl sokeria
0.75 dl Limoncello-likööriä
10 kpl basilikanlehtiä

1. Laita vesi ja sokeri kattilaan. Keitä kunnes sokeri on sulanut veteen. Lisää joukkoon suikaloitu basilika. Anna seoksen jäähtyä.
2. Lisää joukkoon Limoncello ja pilkotut mansikat.
3. Anna maustua jääkaapissa väh. 2 h. 

Vaniljavaahto

1,25 dl laktoositonta kuohukermaa
0,5 prk (100g) Vanilja-tuorejuustoa
2 rkl tomusokeria

1. Vaahdota kerma löysähköksi vaahdoksi.
2. Vatkaa joukkoon tuorejuusto ja tomusokeri.

Kruunaa annokset murustetulla marengilla!

Kommentit