SUKLAAMOUSSE


Samettinen suklaamousse kruunaa aterian! 

Suklaana voit käyttää niin valkoista kuin tummempaakin suklaata.

SUKLAAMOUSSE 4:lle

2 liivatelehteä
2 kananmunaa
2 rkl sokeria
1,5 dl laktoositonta kermaa
0,5 dl laktoositonta maitoa
50 g laktoositonta ja gluteenitonta maitosuklaata, esim. Brundberg

1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
2. Vaahdota munat ja sokeri.
3. Vaahdota kermavaahto.
4. Kuumenna maito kattilassa ja sulata suklaa joukkoon.
5. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sekoita liivatteet kuumaan suklaa-maitoseokseen.
6. Lisää suklaa-maito-liivateseos muna-sokerivaahtoon. Vatkaa seosta n. minuutin verran.
7. Lisää kermavaahto nostellen seokseen.
8. Jaa seos annosmaljoihin. Ja anna jähmettyä jääkaapissa väh. 4 h. Voit valmistaa moussen myös edellisenä päivänä.

Ripottele pinnalle suklaarouhetta ja koristele tuoreilla mansikoilla!


Kommentit