Nopeasti valmistuva pikkusuolainen herkku juhlien noutopöytään tai illanistujaisiin. Sopii myös erinomaisesti tarjottavaksi keiton kanssa.
PIKKUSUOLAISET 20 kpl
1 pkt (500g) valmiita voitaikinalevyjä (laktoositon)
2 dl tomaattipyrettä
2 rkl pilkottua aurinkokuivattua tomaattia
1tl sokeria
1 tl kuivattua basilikaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
Voiteluun kananmunaa
Pinnalle seesaminsiemeniä
1. Ota voitaikinalevyt sulamaan. Leikkaa levyt, esim, torttuhyrrällä ensin puolikkaiksi ja vielä pieniksi kolmioiksi,
2. Sekoita täytteen ainekset sekaisin.
3. Painele taikinakolmiot ohuemmiksi, esim kaulimella tai käsin.
4. Voitele kanamunalla ja lusikoi täytettä kolmioille.
5. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
5. Paista pikkusuolaiset voitaikinalevypakkauksen ohjeen mukaan.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!