PÄHKINÄ-SUKLAAPALAT

 


Tuunaa suklaa mieleisilläsi pähkinöillä ja kuivatuilla hedelmillä ja/tai marjoilla. Suklaana voit käyttää joko tummaa tai vaaleaa suklaata. Pähkinät kannattaa paahtaa, sillä se syventää niiden makua.

PÄHKINÄ-SUKLAAPALAT

1 levy (150 g) laktoositonta ja gluteenitonta tummaa suklaata, esim. Brunberg
1,5 dl pistaasipähkinöitä
0,5 dl kuivattuja karpaloita
0,5 dl kuivattua papaijaa

1. Paahda pistaasipähkinöitä kuivalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.
2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa sulatusteholla.
3. Rouhi pähkinät ja pilko kuivatut karpalot ja papaijat ja sekoita ne sulaan suklaan joukkoon. 
4. Levitä massa leivinpaperin päälle n. 20x20 cm kokoiseksi levyksi. Anna jäähtyä jääkaapissa.


Kommentit

  1. Onpa ihanan simppeli ja kiva idea. Kuvan näkeminen houkutteli mut avaamaan blogin. Kiitos tästä inspiraatiosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Olen itse valmistanut kyseistä herkkua myös valkoisesta suklaasta!

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita!