Flammkuchen on Saksan oma vastine pizzalle. Taikina on todella nopeatekoinen. Taikinaa ei tarvitse lainkaan kohotella, koska siihen ei tule hiivaa. Täytteeksi käy mitä tahansa haluaa täytteeksi laittaa.
FLAMMKUCHEN 2:lle
Pohja
1,25 dl vettä
2 rkl öljyä
3 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
Täyte
180 g laktoositonta crème fraîchea
1 rkl sitruunamehua
0,5 tl suolaa
0,5 tl sokeria
100 g laktoositonta emmental-juustoraastetta
Ripaus mustapippurirouhetta
1 punasipuli
Muutama viipale ilmakuivattua kinkkua
2. Laita uuni kuumenemaan 250 C, Kuori ja suikaloi punasipuli.
3. Sekoita crème fraîchen joukkoon suola, mustapippurirouhe, sokeri ja sitruunamehu.
4. Kauli taikina ohueksi levyksi. Levitä päälle crème fraîche -seos ja juustoraaste.
5. Lisää punasipulisuikaleet ja ilmakuivattua kinkkua.
6. Paista 8-10 min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!