KUORRUTETUT PERUNALOHKOT


Helppoa, maukasta ja rapeaa! Kuorruteseosta voit maustaa lempimausteillasi. Gluteenittoman version saat, kun käytät gluteenittomia korppujauhoja.

KUORRUTETUT PERUNALOHKOT 4-6:lle

1 kg perunoita (kiinteä lajike)
4 rkl öljyä
1 dl korppujauhoja
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl valkosipulijauhetta
3 tl paprikajauhetta
1 tl kuivattua basilikaa
0,5 tl chilijauhetta
1-2 tl suolaa


1. Pese ja lohko perunat.
2. Kuivaa lohkot, esim. keittiöpyyhkeen avulla.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään sekaisin.
4. Kaada öljy perunoiden sekaan ja sekoita huolellisesti.
5. Sekoita kuivat aineet hyvin perunoiden joukkoon.
6. Kumoa perunalohkot leivinpaperoidulle pellille ja levitä lohkot tasaisesti.
6. Paista 200 C, 30-40 min.

Tarjoa suolakurkkudipin kanssa!

Suolakurkkudippi

1 prk laktoositonta crème fraîchea
3 rkl kurkkusalaattia
1 tl sinappia
1 tl sokeria
Ripaus mustapippurirouhetta

1. Sekoita kaikki ainekset sekaisin.



Kommentit